Sinéad O’Connor dolazi 15. siječnja na svoj premijerni i ekskluzivni zagrebački nastup u Tvornicu kulture, na koncert limitiranog kapaciteta na svega 1.200 ulaznica.

Po mnogima jedan od najvećih talenata glazbene industrije uopće od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća do danas, Sinead iza sebe ima izuzetno životopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjanih pjesama. Njezina verzija Princeove pjesme Nothing Compares 2 U jedan je od najvećih pop hitova svih vremena i jedna od najizvođenijih pjesama na radio stanicama unazad 30 godina. Na vrhuncu karijere početkom 90-ih među fanove njezinog rada ubrajala se cijela svita velikih imena kao što su Elton John, Bono, Mary J Blige i mnogi drugi.

Široj mainstream prepoznatljivosti često su smetali mnogobrojni skandali; javni rat s Madonnom, trganje Papine slike na Saturday Night Live emisiji, prekidanje većih koncerata, kao i zahtjevi da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala.

Usprkos svemu posljednjih godina Sinead doživljava pravi procvat karijere, pa s novim bandom iza sebe redovito rasprodaje koncertne dvorane na Otoku, kontinentalnoj Europi, a nakon zagrebačkog koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina. Njezini stari klasici ponovo su aktualni na radio postajama, a koncertni izvještaji govore o njezinim najboljim nastupima unazad 15-ak godina.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju idu već danas, od 10:00h, po early bird cijeni od 180 kn. Ta cijena aktualna je do 23.12., kada se penje na 200 kn. Ostane li ih na dan koncerta, iznositi će 220 kn. U prodaji je i VIP sektor po trajnoj cijeni od 290 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE