Nakon duge pauze od 5 godina, brucoši Filozofskog fakulteta u Zagrebu prošle su godine opet su dobili svoju brucošijadu.

Očekivanja su se i više nego ispunila, dvorana se napunila i nakon dugo vremena, studenti Filozofskog pokazali su da i te kako znaju napraviti kaos. Ni ove godine nismo zaboravili na vas i u pripremi je još jedan događaj za pamćenje za brucoše FFZG-a, ali i sve ostale koji se žele zabaviti s njima u petak, 29.11.

Ekipa iz KSFF-a (Kluba Studenata Filozofskog Fakulteta) u suradnji sa Studentskim zborom
Filozofskog fakulteta u Zagrebu organiziraju drugu za redom brucošijadu Filozofskog nakon petogodišnje pauze.
Studenti Filozofskog će, u kultnoj dvorani “Pauk” na Savi, i ove godine ugostiti bendove raznih žanrova i stilova među kojima će svatko naći nešto za sebe.

Bez obzira kakvu glazbu slušate, ovogodišnju brucošijadu Filozofskog nećete htjeti propustiti.

Lineup ove godine predvode riječke rock legende Let 3, zajedno s kultnom rap grupom Prti Bee Gee. Za ljubitelje hip hop, trap i rap glazbe to nije sve, jer će u Pauku nastupiti i osječka trap-rap senzacija Retfatlanta. Svirat će i Playground Hustle, ženski zagrebački electro-hip hop duo, Bordeaux Band, mladi šesteročlani new wave-rock sastav, a na pozornici će se napraviti mjesta i za mnogobrojni zagrebački kolektiv JeboTon.

Ako se želite zabaviti s nama u Pauku, požurite po ulaznice koje kreću u prodaju 27.10., a moći ćete ih kupiti u KSFF-u na Filozofskom fakultetu, na adresi Ivana Lučića 3 u Zagrebu. Brucoši Filozofskog imaju poseban popust i ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna. Za sve ostale, ulaznice će biti 60 kuna, a na dan koncerta, 29.11. ulaznice će se moći nabaviti za 70 kuna.

. „I ove godine spremamo nešto stvarno posebno. Nemojte propustiti ovaj šareni lineup i rezervirajte 29.11.2019. za brucošijadu Filozofskog!“

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Urednik portala Mixeta.net

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE