Drugi put u zagrebačkom Boćarskom domu i drugi put kao dvodnevni festival, novo izdanje AntiValentinova po prvi put će se održati na sâmo Valentinovo uz novi slogan: ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!’

Peti povratak AntiValentinova! Početak mjeseca zaljubljenih već se tradicionalno obilježava uz najbolju feštu za sve koji nisu zainteresirani za uobičajene ‘ljubavne’ koncerte. Za sada kao prvi izvođači potvrđeni su Parafi i Neki To Vole Vruće.

Kako bi se što bolje obilježila prva petoljetka festivala, prvu večer u petak 14. veljače 2020.godine, održat će se veliki antivalentinovski retro tulum uz velike domaće zvijezde osamdesetih i devedesetih!

Drugi dan AntiValentinova, subotu 15. veljače očekuje nas niz imena s alternativne rock scene koja će prirediti još jednu nezaboravnu večer za one željne nešto žešćeg zvuka i ritmova.

U prodaji su dostupne i limited edition ulaznice za dvoje! Potrudite se da ih nabavite na vrijeme, jer količina za sve kategorije ulaznica je dostupna u ograničenom broju od 23. rujna do 16. listopada ili isteka zaliha.

Ulaznice po early bird cijenama u prodaji su od 23.9. do 16.10. ili isteka zaliha:
dnevna 60 kn | dvodnevna 80 kn
limitirana količina dvodnevnih ulaznica za dvoje | 100 kn

Službena prodajna mjesta:
– Dirty Old Shop | Tratinska 18
– Rockmark | Berislavićeva 13
– Dallas Music Shop | Splitska 2A, Rijeka
– eventim.hr – http://bit.ly/ANTIVALENTINOVO5

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE