Ovogodišnju manifestaciju Wine & Bike Tour Erdut ipak će izgleda zahvatiti kiša, stoga je organizator bio primoran izmijeniti program te neke dijelove istoga odgoditi.

Prenosimo izjavu u cijelosti:

Vremenska prognoza zaprijetila se organizaciji Wine & Bike-a koji su program prilagodili vremenskim uvjetima. Neka vas to ne brine jer veliki dio programa će se održati kroz dva najavljena dana. 

Manifestaciju u petak, 6. rujna, otvara kabaretska predstava „Adam i ona“, s početkom u 19.00 sati. Dan otvorenih podruma Erdutskog vinogorja održat će se u subotu, 7. rujna, a tom prilikom moguće je posjetiti vinarije Erdutskog vinogorja. Ujutro istog dana počinje već tradicionalno zabavna vinsko-biciklistička utrka u kojoj je glavni cilj stići što prije sa što većim brojem zatvorenih butelja vina na cilj u vinariji Erdutskih vinograda d.d. gdje sudionike utrke čeka papreni zalogaj. Od podneva će u okruženju Erdutske vinarije posjetitelji uživati u kušanju vina koji dodatno začinjuje čaroban ambijent uz vrhunske DJ beatove.

Najavljeni večernji program ipak se odgađa, a više informacija o tome kada ćemo isplesati noć iznad Erduta ćemo vam javiti čim nam Sunce potvrdi da neće dozvoliti kiši da nas u tom plemenitom naumu sprječava.

PROGRAM

6. rujna (petak)

19.00 – 20.30  Predstava: Adam i ona, Adam Scena

Društveni dom Erdut, Josipa Krašteka bb (županijska cesta Aljmaš – Erdut)

7. rujna (subota)

10.00 – 12.00  Wine & Bike biciklističko-vinska utrka: ruta Aljmaš – Erdut

Natjecatelji će imati zadatak sakupljanja vinskih butelja na određenim lokacijama uz rutu.

Pobjednik utrke bit će sudionik koji je uspio sakupiti i donijeti najveći broj butelja u što kraćem vremenu. Svi sudionici osvajaju sakupljene butelje, dok pobjednik osvaja i dodatnu nagradu.

10.00 – 18.00  Dan otvorenih podruma

Vinarije Erdutskog vinogorja

http://vinskacesta.opcina-erdut.hr/

12.00  DJ ON WINE SESSION

Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE