U subotu, 14.rujna, Route66 sprema pravu poslasticu za sve fanove čistokrvnog metala. Za vas nastupaju Kamäradi, Devastation te Nigmar.

Kamäradi su old school heavy metal (regressive metal) bend iz Zagreba. Osnovani su krajem 2014. godine u Zagrebu od strane Željka Struškog – Žaca (gitara, lead vokal), Krešimira Rajkovića -Kera (bas, back vokal) i Mirka Novaka – Jima (bubnjevi) na čijem mjestu se danas nalazi Alen Dumenčić. Također, bendu se 2019. godine pridružio Hrvoje Ferderber, (lead gitara), poznatiji kao bivši gitarist grupe Drinking Skull. Ideja je bila napraviti bazični metal bend, ali bez ograničenja unutar “faha”, s dobrodošlim utjecajima punk-a, hardcore-a i hard rock-a. Bend je u listopadu 2016. godine izdao EP pod nazivom “Impetus“, pod etiketom izdavača Miner Records, koji sadrži četiri pjesme, a u svibnju 2018. godine objavili su full length CD pod nazivom “Surovo i sirovo” koji sadrži devet pjesama, također u izdanju Miner Recordings.

Nigmar je heavy metal bend nastao u Zagrebu 2017. godine. Sviraju heavy metal sa kombinacijom thrasha. Trenutno rade na tome da snime debitantski album za koji već imaju napisane stvari. Za sada su izbacili par jako grubih demo snimki na youtubeu, a bendu je ovo prvi nastup uživo.

Devastation je bend osnovan 1986. godine, te uz nekoliko kratkih pauzi, od 2016. ponovno aktivno djeluju na sceni. Prije deset godina izdali su album “Devastation Complete 1987-1989“, a prije nekoliko mjeseci vinyl na kojem se nalazi njihov demo album iz 1989. pod nazivom “The Possibility Of Life`s Destruction“. U veljači ove godine objavili su live album “Live in Ormož“, a dva mjeseca kasnije i demo EP “Gorund zero” te trenutno rade na snimanju LP-a.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE