Zaokružite 23. i 24. kolovoz u svom kalendaru i uputite se put Valpova, gradića bogate povijesti i prirodnih ljepota koji u tim danima postaje atraktivna lokacija za sve željne ljetne zabave.

Udruga greenRoom po sedmi puta organizira festival koji će trajati od 23. do 24. kolovoza 2019. godine na jedinstvenoj lokaciji kompleksa dvorca Prandau – Normann u Valpovu. Program počinje 23. kolovoza u 16 sati svečanim otvorenjem festivala i Green Volleyball kupom.

Noćni glazbeni program počinje u 21 sat nastupom već poznatog domaćeg benda Bikini Motel, a nakon njih dolazi glavno ime festivala, grupa Elemental. Na elektronskom stageu nastupa domaći rezident iz Osijeka – Marko Felinger, a uz njega sada već prepoznati Lawrence Klein.

Drugi dan festivala počinje u 12 sati prijavama na sportski dio programa. Prvi puta na greenRoom festivalu, ali  i prvi puta u Hrvatskoj organizira se In-City endurance utrka. Dnevni program upotpunit će i Bubble football turnir. Noćni program kreće u 21 sat nastupima lokalnih glazbenih grupa uz glavne izvođače, najjaču hrvatsku funk grupu Songkillers.

U subotu dnevni program predstavljaju DJ Damien i DJ Greys, dok vas u noćnom programu očekuju Goran Kolak – osječki DJ i producent, pokretač i rezident klupskog programa Igranka, Vedran Car – popularni voditelj  i DJ na Otvorenom radiju i Yakka – Domagoj “Yakka” Jakić iz Nove Gradiške, jedan je od najuspješnijih hrvatskih house izvođača čija se karijera svakodnevno razvija na regionalnom, ali i na svjetskom nivou.

Prateći moderne tehnologije, festival je od prošle godine i dodatno digitalizirao  svoj pristup korisnicima pa je tako lansirana aplikacija za mobilne uređaje iOS operativnog sustava. Unutar aplikacije nalaze se svi relevantni podatci o festivalu i događanjima u sklopu festivala.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE