Hrvatska Janis Joplin nastupit će ovu subotu, 17. kolovoza na velikom koncertu Wildstone Woodstock – Peace & Music kojim će se proslaviti 50. godišnjica kultnog festivala Woodstock.

Ona je žena za sva vremena iza koje stoje bezvremenski hitovi, a energija kojom zrači toliko je vedra i nepresušna da nas ne iznenađuje da Zdenka Kovačiček danas živi svoje najbolje glazbene godine. Njezin tempo nastupa teško je pratiti, a nakon uspješnih koncerata u Grožnjanu, Koprivnici, Opatiji, Supetru, Kaštelima i Čitluku, rock i jazz diva zaokružuje ljeto 2019. novim koncertnim datumima.

Lupino

Zdenka Kovačiček, žena velike karijere i moćnog glasa, nastupit će ovu subotu, 17. kolovoza na velikom koncertu Wildstone Woodstock – Peace & Music kojim će se na predivnoj lokaciji Wildensteiner Wasserfall, u pokrajini Koruškoj na jugu Austrije proslaviti 50. godišnjica kultnog festivala Woodstock! Zdenka, koja je zbog svog moćnog glasa i sjajne interpretacije proglašena „hrvatskom Janis Joplin“, svojim nastupom odat će počast upravo ovoj velikoj glazbenici koja je svojim nastupom na Woodstocku oduševila nekoliko stotina tisuća okupljenih na farmi Maxa Yasgura i obilježila povijest rock glazbe. Uvijek energičan nastup i jedinstveni vokal Zdenke Kovačiček te već provjereno vrhunska interpretacija rock klasika Janis Joplin zasigurno će biti neponovljivo iskustvo u sklopu ove jubilarne obljetnice čarobna „3 dana ljeta i ljubavi“.

Nakon ovog jedinstvenog glazbenog događanja, Zdenka Kovačiček i njezin Greenhouse Band nastupit će 23. kolovoza na otvorenju prvog izdanja Rab Film Festivala – festivala istraživačkog igranog i dokumentarnog filma koje će zaljubljenicima u film ponuditi jedno sasvim drugačije i novo iskustvo konzumacije kulturnih sadržaja, a potom će uslijediti i nastupi u sklopu bogatog programa Plesnih večeri na Zrinjevcu u Zagrebu 24. kolovoza te na Hvar Jazz Festu 28. kolovoza, na kojem će do izražaja doći svi Zdenkini stilski afiniteti.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE