Urban Fest Osijek (UFO) i ove će godine sletjeti na osječku lijevu obalu Drave te kroz dvodnevni program najavljivati brojne klupske i koncertne izvođače.

Urban Fest Osijek, tradicionalni festival koji u grad na Dravi donosi trenutno najaktualnija glazbena underground i komercijalna imena, ove će se godine održati od 13. do 14. rujna, ponovno na lijevoj obali Drave, ponovno u organizaciji Kreativne agencije Adverta.

Prenosimo objavu Kreativne agencije Adverte u cijelosti:

Urban fest Osijek se vraća u grad, poput Lessi nakon godina lutanja, smirio se te kao i protekle dvije godine, odlučan je zabaviti vas sve više nego ikad prije. Prošlogodišnji termin pokazao se sjajan za završetak ljetne sezone i ublažavanje stresa koji donosi povratak intenzivnijim radnim navikama, stoga si rezervirajte sredinu rujna, točnije 13. i 14. i sletite kod Katakombi na Lijevoj obali Drave. Organizaciju festivala još jednom će provesti Kreativna agencija Adverta s ciljem da se nadmaši prošlogodišnja posjeta, proširi još bolji glas o sjajnom festivalu i najvažnije, da se publika nezaboravno provede. Publika je ono što pokreče, piše i realizira svaku dobru priču, pa tako i priču o Urban fest Osijeku, velikom open air festivalu urbane glazbe koji će kroz 2 dana ugostiti mnoga velika koncertna, ali i klupska imena.
Za početak, sačuvajte si datume i pratite nas na FB i INST gdje ćemo vas “brifati” sa svim važnijim informacijama. Nećemo vam odati ime ni jednog headlinera, jer jednostavno Ne može!, koliko god se vi pitali Kako to?! možemo učiniti 🙂 

Iako još nisu objavili niti jednog izvođača, jasno je da će Vojko V biti jedan od headlinera festivala, a za ostale ostaje nam čekati službene objave festivala.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE