Siberian Meat Grinder, ruski bend aktivan od 2011. godine se u nedjelju, 7. srpnja, nakon samo godinu dana vraća u Zagreb.

Siberiani stižu iz Moskve, a sviraju crossover, nekakvu mješavinu hardcorea, power i thrash metala i rapa. Bend čine članovi drugih, žanrovski sličnih, poznatih bendova poput Moscow Death Brigade i Razor Bois.

Prije dvije godine izdali su posljednje izdanje, Metal Bear Stomp koji glazbeno i ugođajem slaže sa svom njihovom glazbom do tada – glasno i brzo, bez neke kompleksnosti. Najprepoznatljiviji su prema vokalima koji su u svakom slučaju više rap nego pjevanje, što nije baš specifično za hardcore punk. Ukratko: brzi su i energični, sa kratkim solažama, klasičnim thrash riffovima i catchy refrenima.

Priključit će im se Nether, zagrebački thrash/death metalci krajnje agresivnih rifova koji su taman snimili novi i zasad jedini EP.

Ovo je već treći put da Siberian Meat Grinder stiže u Zagreb, no prvi put da sviraju u AKC Attacku. To je Attacku zadnji koncert prije ljetne pauze. Ulaznice po cijeni od 45 kuna moguće je nabaviti na blagajni kluba.

Satnica:
Ulaz: 21:00
Nether: 21:30 – 22:00
Siberian Meat Grinder: 22:15 – 23:15

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE