Riječki rockeri One Possible Option predstavili su nekoliko novih pjesama snimajući ih u obliku Live Sessiona u Sound Station Studiju.

Priča je također zanimljiva iz razloga što je to ujedno i prvo predstavljanje novog projekta Live Sessions @ Sound Station Recording Studio iz Zagreba pod producentskim palicama Maura Širola, Lea Anđelkovića te Ivana Škunce, dok je za video zadužen Danilo Caković. Ono po čemu se ističe ovaj program svakako su profesionalni i kvalitetni nivo, od prostora, snimanja, produkcije te video produkcije.

One Possible Option je imao čast odraditi prvi session, što je i za bend odlična prilika da na još jedan način predstavi novi materijal s kojim je bend krenuo na proljeće nakon par godina rada u studiju.

Na sessionu su premijerno odsvirane pjesme On my Knees, All we do Today & Hole.

Za tekstove je zaslužan Zdravko Kasapović “Piggy”, mix i master odradio je Mauro Širol, koji je bio i tonski snimatelj uz Lea Anđelkovića, dok je snimao i montirao Danilo Caković.

One Possible Option imali smo prilike gledati na ovogodišnjem INmusicu, a uz nekoliko narednih koncerata bliži im se i snimanje novog materijala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE