Prije nekoliko dana svoj dolazak potvrdio je i Darren Porter, posljednji najavljeni izvođač za ovogodišnji Transmission Festival u Pragu.

Ako netko još nije upoznat sa “Mekom” trance glazbe, u našem prošlogodišnjem izvještaju može pročitati o čemu se tu radi te kako smo se proveli na prvom susretu Mixete i organizacije Transmission. U velebnom zdanju praške O2 arene, svakog listopada održava se susret zaljubljenika u trance glazbu popraćen najkvalitetnijim imenima koje taj pod-žanr elektroničke glazbe može ponuditi.

A da će ova godina obilovati apsolutnim vrhom trance imena, pobrinuo se dolazak sljedećih izvođača: Blastoyz, Cosmic Gate, Darren Porter, Giuseppe Ottaviani, Key4050, MaRlo, Ferry Corsten te Thomas Coastline i Vision Impossible, koji će biti zaduženi za warm-up, odnosno svjetlosne efekte.

U nešto ranijem terminu nego prošle godine, novost ovogodišnjeg Transmission Festivala koji će se održati 12. listopada, očitava se u nažalost fanovski nepovoljnoj promjeni, a radi se o smanjenju broja izdanih ulaznica, radi većeg prostornog ugođaja na kojeg je prošle godine bilo mnogo pritužbi. Ove godine ulaznice su planule jako brzo te vi koji čitate ovaj tekst a imate želju posjetiti festival, morate reagirati doslovno danas ili sutra, jer u prodaji je posljednjih 1000 karata, a s obzirom da je informacija o broju preostalih karata bila prije dva tjedna, stvaran trenutačni broj vjerojatno je i upola manji.

Cijena regularne karte iznosi 62,50 eura, a aftermovie prošlogodišnjeg izdanja možete pogledati u dolje navedenom okviru.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE