Pjesma ‘Pozitivan primjerak’ u radijski eter i u bespuća društvenih mreža puštena je  još sredinom travnja i zabilježila je lijep prijem na glazbenim top listama diljem zemlje.

Zdenka i Remi okružene fotografijama moćnih žena koje su mijenjale povijest pjevaju o ženskoj snazi, samopoštovanju i samouvjerenošću. U spotu gledamo žene iz dvije različite generacije koje dijele mišljenje o viđenju o odnosa između muškarca i žene. Scenografija u video spotu zapravo pripada dijelu scenografije kazališne predstave Branka Brezoveca ‘Posljednja noć’. Video je režirao Marko Milovac, a tekst su udruženim snagama potpisale Mirela Remi Priselac i Danijela Borovnjak na što se nadovezala Zdenka Kovačiček riječima:

Ideja o gostovanju Mirele Priselac na mom albumu se rodila poznavajući njezin rad. Ona je vrlo angažirana pjesnikinja, reperica i upravo mi je takva suradnja trebala za pjesmu ”Pozitivan primjerak”!!  Volim takve angažirane tekstove koji govore o karakterima, muško-ženskim odnosima koji su najčešće ne baš idealni. Možda su upravo moje osobne životne situacije dale ideju za odabir tekstova na novom albumu. Želim da budu provokativni do krajnosti otkačeni, da navedu na razmišljanje i smijeh…Ipak želim da se publika dobro zabavi…

Zdenka Kovačiček je još u prosincu prošle godine izbacila singl ‘Jutarnja frka’ i time najavila izlazak novog albuma koji će objaviti izdavačka kuća Dancing Bear.

Režija i montaža: Marko Milovac https://vimeo.com/markomilovac
Direktor fotografije: Toni Renaud https://vimeo.com/user47691586
Asistent kamere: Pavle Kocanjer https://vimeo.com/pavlekocanjer
Projekcije i vizualizacije: Ivan Marušić Klif Šminka: Iva Kovačević

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE