Svih 10 kantautorica sa kompilacije Femme nouvelle dat će svoj pečat proslavi u zagrebačkoj Laubi od 31. svibnja do 2. lipnja.

Knjiga za na more, boutique sajam knjiga u Laubi novi je Laubin koncept na kojem će ponajbolji hrvatski izdavači pisane riječi predstaviti svoja štiva u opuštenom, kreativnom ozračju. Za goste su pripremili tribine, predavanja, kviz, radionice, nagradne igre i književne preporuke, a glazbenice i umjetnice iz projekta Femme nouvelle zadužene su za dobar provod u večernjim satima. Bit će to i prilika za promociju prve kompilacije Femme nouvelle na kojoj se nalazi 10 pjesama domaćih kantautorica.

U petak, 31. svibnja očekuje nas svirka Mary May, Nine Romić, Natali Dizdar i Maje Posavec. U subotu, 1. lipnja rasplesat će nas Sara Renar i SUN U, dok umjetnica Ana Opalić priprema svojevrsni performans. U nedjelju, 2. lipnja čeka nas live svirka Željke Veverec i trija, a Aklea Neon se direktno s putovanja Južnom Amerikom spušta u dvorište Laube i priprema svoj glazbeni doprinos. Mirela Priselac Remi, koja zbog putovanja neće biti u prilici prisustvovati promociji, također priprema malo iznenađenje, a između nastupa Femme nouvelle glazbenica za DJ pultom bit će također dvije dame –Miss.ei.kei i Lac Que.

Kompilacija Femme nouvelle jedinstven je projekt na domaćem tržištu. Okuplja domaće kantautorice koje su za ovu priliku ustupile nove singlove. Na kompilaciji su Ana Opalić, Aklea Neon, Maja Posavec, Mary May, Nina Romić, Natali Dizdar, Remi, SUN U, Sara Renar i Željka Veverec. Ženska ekipa je proširena i s bliskim suradnicama – fotografkinjom Vladimirom Spindler koja je radila fotografije za projekt i album te Selmom Davidović, koja je napravila dizajn albuma.

Album je vani 31. svibnja i proslavit će se velikim trodnevnim tulumom u Laubi. Ulaz na događaj je besplatan.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE