Tool su na svojem Twitter profilu objavili kako povratnički, studijski album izlazi 30. kolovoza.

Posljednji album grupe Tool izašao je sada već davne 2006. godine. Prošlo je 13 godina otkako je album imena 10.000 days objavljen od strane ovog inovativnog i živahnog metal benda, no čekanje je završeno. Novi album dolazi nakon što je bend izveo par novih pjesama na koncertu tijekom vikenda.

Ako ovo doista sugerira da će novi album – a ne samo nova pjesma – biti objavljen 30. kolovoza, onda se radi o velikoj vijesti za rock / metal zajednicu. Fanovi su dugo čekali na novu glazbu, koju su dobivali jedino kroz razne sporedne projekte frontmana Maynarda Jamesa Keenana, uključujući Puscifer i A Perfect Circle. Keenan već godinama “trolla” fanove u pogledu novog albuma Tool-a, pošto je posljednji bio davne 2006. godine., tako da je prošlo mnogo vremena, u najmanju ruku.

Fanovi su prošlog tjedna primijetili da bend odjednom ima svoje biografske stranice na Spotifyu i iTunesu – što je zanimljiva stavka pošto su njihove pjesme godinama bile nedostupne putem bilo koje platforme za streaming, prisiljavajući fanove da ih slušaju putem kupovine na iTunesu ili pribjegavaju kupnji fizičkih primjeraka.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE