Treći Zagreb Beer Fest objavio je raspored nastupa bendova po danima, a kroz četiri dana festivala od 16. do 19. svibnja nastupit će oko 20 sjajnih bendova.

U četvrtak, 16. svibnja na pozornici Zagreb Beer Festa svirat će Urban &4, Boris Štok, J.R. August, ESC Life i Headoneast, dok će dan kasnije, 17. svibnja svirati Morcheeba, Jonathan, Punčke, Deni i Robin te Haiku Garden. U subotu, 18. svibnja publika će imati priliku poslušati Psihomodo Pop, Antenat, Rezerve, Rolo i Clone Age, a zadnji dan festivala, 19. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana će nastupiti Detour, Svemirko, Luce, Electric Octopus i Grapevine Babies.

Osim glazbenog dijela programa, organizatori su ove godine najavili još bogatiju pivsku i gastro ponudu. Ističu kako je food corner na Zagreb Beer Festu ove godine gotovo pa duplo povećan. Što se one najbitnije, pivske, ponude tiče, ona je također svake godine sve veća, pa će tako od početnih 100, ove godine biti preko 180 pivskih stilova. U ponudi će biti i nekoliko brendova koji dosad nisu sudjelovali na Zagreb Beer Festu.

Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE