Zagrebački klub Močvara slavi svoj 20. rođendan. Kultni prostor koji je bio mjesto zbivanja za brojne kulturno-umjetničke i glazbene programe na najbolji će mogući način proslaviti rođendan i to kroz 20-dnevni program, koji se održava od 1. do 20. svibnja.

Isto tako, Močvarinom jubileju pridružit će se i CirkoBalkana koji slave 7. godinu postojanja, uz niz kvalitetnih predstava za velike i male, radionica, slušaona i popratnog programa.

Nismo ni trepnuli, a dva desetljeća rada proletjelo je u trenu. Mnogi od pionira Močvare danas imaju djecu dovoljno staru da izlaze van pa nam plesni podij kluba nerijetko izgleda kao poligon međugeneracijske solidarnosti. No, dvadeseti rođendan ozbiljan je iskorak u treće desetljeće života i idealan trenutak za inventuru dosad urađenog. Tako se i dvadesetodnevna proslava Močvarinog rođendana većim svojim dijelom osvrće na tu slavnu prošlost, no s jednim okom uvijek pratimo i prognoze budućnosti. Tako ćemo ponovo pogledati i poslušati mnoge legende koji su redoviti izvođači u Močvarnim vodama (Rundek, Jimmy Stanić, Trobecove krušne peći, Indoš, Dunja Knebl…), podsjetiti se naših redovnih i rado posjećenih programa (Začarana Močvara, KUM, Valhalla, Balkan rock…), po prvi puta ugostiti neke međunarodne zvijezde (Die Ärzte, Zograf…), opako partijati uz Outlook launch party te ponuditi standardno dobar popratni neglazbeni program (sajam ploča i stripova, radionice, tribine, književnu i filmsku večer, Trnjanske kresove, izložbu plakata…).

Čekirajte detaljno naš program jer je naprosto nemoguće na jednom mjestu pobrojati sve što donosi ova rođendanska zabava, a možda se vaši favoriti baš kriju u tom dijelu programa.

Osim toga, ovaj rođendan nećemo slaviti sami, već će nam se sa svojim sedmim izdanjem pridružiti i CirkoBalkana čitavim nizom kvalitetnih predstava za velike i male, radionica, slušaona i popratnog programa kako bi nas podsjetili da je život ionako tek jedan šareni i veseli cirkus koji tako brzo proleti da ponekad dvadeset godina izgleda kao tren, baš kao što je slučaj i s ovih naših prvih (a nikako zadnjiih) dvadeset. Rođendanske darove nam ne morate donositi, svaki vaš dolazak u Močvaru dar nam je sam po sebi!

OVDJE možete vidjeti kompletan program:

Online novine možete pročitati OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE