Stigao je i taj petak, 26. travanj kada će se u KSET-u održati koncert rap skupine Dregermajster povodom izlaska njihovog najnovijeg uratka pod nazivom “Dregerovo”.

Dregermajster djeluje od 2008. godine u raznim formacijama, a do sada su izdali pet albuma. Među aktivnim i bivšim članovima neki se ističu i kao cijenjeni DJ-evi i organizatori zagrebačkih hip-hop večeri, a kolektiv trenutno čine Zembo Latifa, Želko, Bili, Johnie, Djubre, Rafaelo, Marac i Luka.

Glazbeno vodstvo Dregera držao je Kiddara i za njegovo vrijeme je izdano četiri albuma – “Str8 From The Klet” (2010), “Ekipa Za Očevid” (Slučaj Za Anale) (2011), “Rostna Piva & Mlada Prknad” (2012), “Šampionat: Borba Frente, Borba!” (2013), a 2018. glazbenu palicu preuzima Zembo Latifa.

Nedavno su izbacili novi album Dregerovo i to 8. ožujka ove godine na prvi rođendan svog Dregerbojsi studija, a među pjesmama s posljednjeg albuma se ističu “2.0” i “Sve Znam”. Album je nastao tijekom proteklih godinu dana rada studija, a za sam muzički pravac odgovorni su Zembo Latifa i Luka.

Prije Dregera publiku će zagrijati nove mlade nade TDKM etikete, među kojima su Molli, Stevo, Zdarki i RAF, uz potporu originalnog Tvrdokora koji će se pridružiti Dregerima i na pozornici. Program će upotpuniti DJ-evi iz Dregera koji će puštati glazbu prije i nakon koncerta.

Ulaznice još uvijek možete nabaviti po cijeni od 40 kuna.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE