Velikani japanske psych-prog scene  Kikagaku Moyo se vraćaju u Zagreb. Ovoga puta ugošćuje ih Vintage Industrial Bar pod pokroviteljstvom Raw Syndicate Booking & Regular John booking.

Na krilima aktualnog četvrtog studijskog albuma Masana Temples iz 2018. godine, Kikagaku Moyo se vraća u Zagreb. Nakon što su 2016. razorili Močvaru svojim psihodeličnim kolažima, ne sumnjamo da nam spremaju novi sonični spektakl u Vintage Industrial Baru. 

Kikagaku Moyo je osnovan 2012. godine te njihove ime u prijevodu znači geometrijski oblici. Iza sebe imaju sada već četiri studijska albuma i svjetske turneje od kojih valja izdvojiti njihov Duna Jam nastup te zajednička šest mjeseci dugačka turneja s gigantima Gizzard Wizardima. Duhovni su nasljednici legendarne glazbene ostavštvine japanskih psych-prog rockera  Can i Acid Mothers Temple-a, a s vremenom su postali glazbena institucija za sebe.

Predbilježite Veliku Gospu na vašim kalendarima i nikako ne propustite jednu od najfascinatnijih psihodeličnih poslastica ove godine u Zagrebu. Detaljne informacije o koncertu i cijeni ulaznica dobiti ćemo uskoro.

Facebook event – Kikagaku Moyo u Vintageu

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE