Posljednji puta smo ga slušali na INmusicu 2017. godine, a svi koji žele ponoviti njegov koncert ili ga čuti po prvi puta moći će ga poslušati u srijedu, 10. srpnja 2019. na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

Mladi britanski kantautor je svoj osebujan glazbeni izričaj pronašao ponajviše u Otisu Reddingu i Jimiju Hendrixu, a kritičari njegovu glazbu često uspoređuju s glazbenim divovima kao što su Curtis Mayfield, Van Morrison i Marvin Gaye.

Debitantski album Home Again, objavljen 2012. godine, ostvario je izniman uspjeh kod publike i kritike te mu priskrbio nominaciju za uglednu britansku nagradu Mercury. Narednim albumom Love & Hate samo je pojačao dojam umjetnika čiji opus odolijeva vremenu. O njegovoj popularnosti svjedoči činjenica da su pjesme s albuma “Love & Hate” pronašle mjesto u najpopularnijim serijama današnjice. Tako je single “Cold Little Heart” bio uvodna tema za seriju “Big Little Lies”, a hitovi poput “Black Man in a White World” prisutni su i u drugim popularnim serijama poput “The Get Down”, “Lovesick”, “Dear White People” i “Suits”.

U Šibenik dolazi nakon nastupa na prestižnom britanskom glazbenom festivalu Glastonbury, a u jednom od najatraktivnijih koncerata ljetne sezone u Hrvatskoj uživat će samo 1077 sretnika koji ulaznice nabave na vrijeme, poručuju organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik.

Ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od 240 kuna u prodaji je do 15. svibnja, na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava (blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone, u City Point-u) te online u sustavima Croatia Tickets i Eventim. Regularne ulaznice bit će dostupne od cijeni od 270 kuna.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE