Osječki rock sastav The Red Roosters objavio je singl “You Cant’ Keep A Good Man Down” za Intek Music.

Konačno smo dočekali i službeno hrvatsko izdanje singla „You Can’t Keep A Good Man Down“ osječkog rock sastava „The Red Roosters“. To je pjesma u izvornom rock’n’roll stilu, a govori o ustrajnosti i neodustajanju unatoč svim preprekama. Autor glazbe i teksta je Ljudevit Laušin, gitarist i glavni vokal benda. Snimljena je u zagrebačkom studiju poznatog bubnjara, beatboxera i producenta Ante Prgina “Surke”. Sami kažu da je to njihova najspontanija, najžešća i najbrže dovršena studijska snimka do sada. Cijela je snimljena u jednoj večeri (zadnje dionice snimljene su pri svijetlu prvih zraka jutarnjeg sunca), te se ta neposrednost i intenzivna energija svakako mogu osjetiti u samom zvuku i energiji pjesme.

Video spot je snimao i montirao Mario Miloloža, a za koncept priče odgovoran je IvanKristijan Majić. U spotu glumi mlada osječka glumica Lovorka Trdin, a za poseban retro touch zaslužan je i old timer Ford Mustang iz ’63. Video je sniman u Baranji i Osijeku, a završni kadar na krovu jednog od najviših nebodera u Osijeku. Nakon objavljivanja singla za etiketu Intek Music, bend The Red Roosters svakako planira dovršiti album tijekom ove godine, a na njemu će se naći stilski raznolik glazbeni materijal.

The Red Roosters je bend koji je sklon izvornom zvuku i organskoj produkciji. Njihov je stil mješavina raznih utjecaja, od starog rock and rolla i bluesa, preko soula te Dylanove fuzije folka i rocka, do žešćeg zvuka garažnog rocka.

Uživo ih se može čuti već 4. svibnja u Osijeku gdje će zasvirati u sklopu Osijek Craft Beer Festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE