U subotu, 13. travnja, Free Bird Music Shop obilježava Record store day povodom kojeg vas očekuju brojna iznenađenja te live nastupi.

Kao i svake godine povodom obilježavanja Record store dana Free Bird priprema brojna iznenađenja. Tako će svako tko kupi bilo što od ovoga ponedjeljka, pa sve do subote, dobiti potvrdu s kojom će na RECORD STORE DANU podići poklon u dućanu. Pokloni će biti raznovrsni i biti će ih više na izbor, pa ćete moći odabrati onaj koji Vam najviše odgovara, no o čemu će se točno raditi saznajte u subotu!

Za razliku od dosadašnjih nastupa više ili manje poznatih bandova, ove godine Free Bird poziva sve neafirmirane glazbenike i amatere da svojim nastupima uveličaju njihovo slavlje. Naime, svatko tko želi nastupiti, dobit će maksimalno 10 minuta za nastup, a format je ograničen na akustične instrumente i najviše 3 člana. Selekcije neće biti, prvih 15 izvođača koji se jave nastupat će u subotu s početkom od 15h. Svi nastupi bit će objavljeni na njihovoj službenoj FB stranici te će biti otvoreno glasovanje. Pobjednik će biti odlučen do iduće srijede, 17.travnja, i dobiti će Free Bird Hi-Fi Paket u vrijednosti 1000 kuna. Drugoplasirani Vinyl Paket u vrijednosti 500 kuna, a treći CD Paket u vrijednosti od 200 kuna.

Više o svemu pročitajte na njihovoj FB stranici te dođite u subotu u Tratinsku 50.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE