Britanska dream-pop/synth-pop skupina Still Corners nastupat će 9. svibnja u klubu Boogaloo, a posebni gost ovoga koncerta bit će hrvatski kantautor J.R. August.

J.R. August zasigurno je jedan od najzanimljivijih predstavnika domaće glazbene scene. Ovaj mladi umjetnik, skladatelj, kantautor i multiinstrumentalist dolazi iz Zaboka. Odrastanje u malom mjestu i njegova veza s prirodom imali su snažan utjecaj na njegov glazbeni senzibilitet – planine, šume i rijeke gotovo postaju opipljive dok se njegove lagane i graciozne note razvijaju pod svjetlima pozornice, uz moćne tonove klavira. Bila bi blasfemija njegovu glazbu svrstati u bilo koji žanr, treba se samo otvorenog uma i srca prepustiti njegovom svijetu. Danas iza sebe ima pet EP izdanja: “Change of Seasons”, “Tea Party With Mr. Death”, “33”, “Tales From the Forest” i “Black Waters”.

Umjetnik čiji dojmljivi i atmosferični koncerti ostavljaju publiku bez riječi, raduje se nastupu prije Still Corners. “Iznimno mi je drago da nas je vrhunski izvođač kao što su Still Corners pozvao da otvorimo njihov koncert“ kaže J.R August i dodaje: „Za mene je to fantastična prilika da predstavim svoju glazbu njihovim fanovima. U svojim intervjuima su pokazali da poznaju dobru muziku s ovih prostora i zbog toga mi je još veća čast svirati prije njih.”  

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po cijeni od 100 kuna, putem prodajne mreže Ticketshopa, kao i online na www.ticketshop.hr

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE