Drugi val izvođača 17. Seasplash festivala predvode Dub Pistols, Vibronics, Edo Maajka, Cause4Concern, Janaka Selekta, Krak in Dub i Jah Free, ali najavljena su još mnoga zanimljiva imena. 

Seasplash festival će ovo ljeto, od 18. do 21. srpnja, na posve novoj festivalskoj lokaciji – plaži Martinska kod Šibenika, ugostiti vrh svjetske bass scene, a uz već najavljeno sveto trojstvo još uvijek aktivnih legendi duba i reggaea; Lee Scratch Perryja, Scientista i Mad Professora, na festivalski popis stiže još 17 međunarodnih i domaćih imena.

Ponovno se na festival vraća i najpoznatiji sound system u regiji i prvi sound system u Hrvatskoj koji su prošle godine proslavili deset godina upravo na Seasplashu – Digitron Sound System, a tu je ponovno i talijanski Warrior Charge. Autentični reggae zvuk nastao u Austriji, s jakim dub zvukovima i tekstovima koji će vas natjerati na razmišljanje, te neizostavnom veselom vibracijom jamajkanske glazbe predstavit će Moby Stick. Haris Pilton & Chakka Svraka, koji tvore Kali Fat Dub, pustolovi su tekstopisci, dvorske lude ili verbalni slikari začarani post apokaliptičnom vizijom današnjice. Još jedan domaći duo, kojeg čine Luka Barbić iz TBF-a i Ivan Jurić – Yuri iz St!llnessa, u svom projektu Banana zvuk šire ljubav prema reggae glazbi, a nedavno su objavili album prvijenac “Split Banana” na kojem gostuju velika svjetska reggae imena. Od ostalih domaćih imena koji jašu na ovom drugom valu Seasplash izvođača tu su: Boca Sound System, Sapleo, Inka, Pluvio i Fullstep Phil.

U prodaji unutar Entrio sustava trenutno se nalaze festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 299 kuna za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Povoljnije ulaznice po cijeni od 267 kuna, koja isključuje booking fee ticketing servisa, mogu se ekskluzivno nabaviti putem PDV web stranice.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE