Piknik Park dolazi po šesti put u zagrebački Boogaloou ovu subotu, 23. ožujka odsvirati najveće hitove Linkin Parka, a prije njih će u nastupiti švedski bend Alpaka.

Piknik Park je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi po raznim festivalima i klubovima, a u Zagreb se vole često vratiti jer upravo zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih.

Alpaka je tročlani bend iz Karlstadta koji su 2013. godine osnovala trojica studenata. Kažu da su bend shvaćali ozbiljnije nego svoj studij ekologije. Briga o prirodi oduvijek je imala središnju ulogu u njihovoj glazbi i stihovima, a žanr bi se najbolje mogao opisati kao alternativni rock/metal s elementima ambijentalne glazbe. Bend čine Carl Jonsson (vokal, sintisajzer), Simon Närbo (bubnjevi) i Robin Andreasson (gitara, harmonika).

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 35 kuna, a na dan koncerta će koštati 45 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu i Boogaloou.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE