Death metalci Pestilence u organizaciji Abyssal Booking dolaze u zagrebački Vintage Industrial Bar povodom 30 godina obilježavanja kultnog albuma Consuming Impulse.

Poznati death metal stroj Pestilence nam se vraća povodom 30. godišnjice izlaska jednog od najlegendarnijih death metal albuma, Consuming Impulse kojega će ovom prigodom odsvirati u potpunosti.

Nastali davne ’86, koketirali su sa thrash metalom i death metalom, no uvijek su bili tehnički spektakularni i pomicali su granice žanra. Vlasnici su apsolutnih remek djela i klasika žanra poput Malleus Maleficarum (1988), Testimony of The Ancients (1991), Consuming Impulse (1989), Spheres (1993)… nećemo dalje nabrajati, dovoljna su prva čet’r’. Dakle, još jednom. Pestilence se vraća u Zagreb da nam u cijelosti odsvira Consuming Impulse.

Potporu će im pružati Bleeding Gods. Nastali 2012. kada je gitarist Ramon Ploeg otišao iz benda Houwister, iza sebe imaju demo i dva albuma. Na turneji predstavljaju Dodekathlon koji je izašao za ni manje ni više nego Nuclear Blast ove godine.

Također, tu je i bugarski Grimaze, mlad bend iz Bugarske, sviraju kombinaciju death metala sa grooveom. Iza sebe imaju album i EP. Tourali su sa Decapitated, Hatesphere, Thy Disease i Dehydrated te su odsvirali preko 250 koncerata.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE