Povodom 70. obljetnice Dubrovačkih ljetnih igara, 1. srpnja na Stradunu veliki koncert održat će svjetska ikona Tom Jones.

Tom Jones je jedan od najvećih pjevača koji je tijekom svojih 56 godina iznimne karijere prodao preko 100 milijuna albuma i nastupio diljem svijeta. Tom Jones u svome katalogu ima čak 41 studijski album, a glazbene kritičare posebno su oduševili, što produkcijski, što izvedbom, posljednja tri Long Lost Suitcase, Spirit in The Room i Praise & Blame što je samo potvrda da Jones s pravom nosi titulu jednog od najpopularnijih izvođača u povijesti glazbe.

Ljeto će u Dubrovniku biti u znaku velike obljetnice jednog od najstarijih i najprestižnijih europskih festivala – Dubrovačkih ljetnih igara. Ove sezone u svojoj velikoj, sedamdesetoj obljetnici, u 47 dana trajanja, brojnoj domaćoj i inozemnoj publici Igre će predstaviti više od 80 dramskih, glazbenih, baletnih i drugih izvedbi. Uz spomenute zvijezde, nastupit će brojni ugledni domaći i strani umjetnici, među ostalima i Yuja Wang, Ivo Pogorelić, Luka Šulić te Balet Mariinsky teatra.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE