Drugi val imena Outlook festivala predvode Mala & The Outlook Orchestra, Kabaka Pyramid, Flava D i DJ Zinc.

Dugačak popis Outlook festivala upravo je postao bogatiji za još niz imena koja će uveličati posljednje izdanje na tvrđavi Punta Christo i u pulskoj Areni između 4 i 9. rujna 2019. godine. Na koncert otvorenja u Arenu stiže pionir UK britanske glazbene scene s početka stoljeća Mala u pratnji The Outlook Orchestra. Ulaznice po najpovoljnijoj cijeni za žestok početak festivala u Areni po cijeni od 270 kuna mogu se pronaći u Entrio sistemima.

Iz Kingstona stiže revolucionarni tekstopisac i pjevač Kabaka Pyramid, koji spaja moć, energiju i melodiju reggaea s lirizmom hip hopa. Na prošlogodišnjem hvaljenom albumu prvijencu Kabaka je ugostio neke od najboljih glazbenika novog vala reggaea, poput Chronixxa i Damiana Marleya, pa se njegov povratak na tvrđavu očekuje s velikim uzbuđenjem.

Nakon nekoliko godina turneje s DJ-om Q i Royal T-om kao dio kolektiva TQD, Flava D ne staje, pa je tako nedavno objavila svoj prvijenac “More Love 2”, završila rezidenciju u omiljenom XOYO klubu u Londonu, odradila vlastiti koncert u Brixton Akademiji te nastavila svjetsku turneju. Dugogodišnji član slavne britanske plesne scene, DJ Zinc se vraća na Outlook, časteći ravere maratonom house, techno i jungle selekcije prikupljene iz njegove 25-godišnje posvećenosti sceni. Outlooku se pridružuje i bristolski duo My Nu Leng, koji pomiču granice bass glazbe od svojih početaka, a s kojima će nastupiti partner po ritmu Dread MC.

Osim novih imena, Outlook je također otkrio postave deset boat partyja: SUBTLE FM, SUB:MISSION, VANDAL RECORDS, GENTLEMAN’S DUB CLUB, NAVY CUT, HOT WUK, SYSTEM, FLEXOUT AUDIO, SWAMP 81 ’10 YEARS’ i WHEEL & DEAL ’10 YEARS.

prodaji su najpovoljnije regionalne festivalske ulaznice – od milja nazvane Superranograbilice, po cijeni od samo 400 kuna za četiri dana i noći impresivnog programa.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE