Maja Posavec vraća se u Sax u četvrtak, 14. ožujka, a moći ćemo poslušati stvari s njezinog prvog samostalnog albuma „Kada ne bih imala strah“, te je najavila i neke nove pjesme koje će izvesti po prvi put u javnosti.

„Jako sam sretna da ponovno sviram u Zagrebu i to u Saxu. Klubu za koji sam zbog nekih koncerata (Večer s Cohenom) jednostavno emotivno vezana. Osim što sa svojim Bendom Hotel sviram svoj relativno novi album, za ovaj puta spremamo i premijere novih pjesama. Posebno sam ponosna na singl „Trnoružica“ koji se ovih dana završava u studiju, a koji naravno sviramo i na koncertu. Želimo predstaviti početak novog albuma i novog zvuka. Samo emocije i samo glazba! Vidimo se!“ izjavila je Maja Posavec.

Bend Hotel čine provjerena imena hrvatske glazbene scene: Damir Mihaljević (bubnjevi), Vinja Marino (bas), Ivan Kapec (gitara) i Franjo Klinar (klavijature). Maja će osim pjesama s albuma prvijenca svirati i neke od svojih autorskih uspješnica iz faze kada  je nastupala s Detourom: „Daleko“, „Plešem sama“, „Pijani Pilot“, veliki hit singl „Tvoj Glas“, rock baladu „To je ono što me čini sretnom“ i druge pjesme.

Cijena ulaznice je 45 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta će koštati 60 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu. Koncert je polusjedeći i broj ulaznica je ograničen.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE