Sinoć je Bang Bang u Velikom pogonu Tvornice Kulture predvođen fenomenalnom Larom Antić Prskalo održao svoj prvi samostalni koncert.

Bang Bang, bend koji je u sedam godina postajanja izrastao u jedan od najboljih imena domaće glazbene scene sinoć je u Tvornici održao svoj prvi samostalni koncert te nam priredio gotovo dva sata guštanja u vrhunskoj glazbi. Oni imaju „ono nešto“ za što je, vjerujem, prvenstveno zaslužna njihova frontmenica Lara Antić Prskalo koja nam svojim interpretacijama dočarava svaki ton pjesme i njihovu esenciju. Ta žena je sve! Njihov as u rukavu čija te pojava jednostavno privlači i ostavlja bez daha. Elegancija, osobnost, šarm, talent, vrhunski vokal – Lara posjeduje sve to i zna iskoristiti u svoju korist. Ona suvereno vlada pozornicom i tu nema pogovora.

Već nakon prvog sudara, srce udara – Bang Bang!“, riječi su pjesme Superstar kojom je bend otvorio večer i udarno započeo svoj nastup. Kako bi i sam zvuk tijekom koncerta bio što bolji i upečatljiviji, bend se pobrinuo da kvaliteta rasvjete i svjetlosnih efekata bude na najvećoj razini. Nakon ovoga koncerta i svih sabranih dojmova, moram reći da je ljestvica podignuta. Dosta je bilo dosadnjikavih nastupa i nepotrebnih prenemaganja. Želimo energiju, srčanost, želimo Bang Bang!

Kolegama glazbenicima koji su sinoć bili u publici, a bilo ih je mnogo, želim poručiti da se mogu ugledati na ovaj fantastičan bend koji zna održati kvalitetan koncert i prirediti show te imati publiku u svojim rukama tijekom cijelog nastupa što je, u najmanju ruku, rijetkost. Sinoć smo napokon vidjeli i okusili nešto drugačije, bombastični napredak na koji bismo se lako mogli naviknuti.

Al’ imam ruke da te diram i imam prste da ti sviram, ja imam usne da te ljubim i ovu glavu ludu koju gubim“, čuli su se stihovi već poznate radijske uspješnice Imam koji su nas približili kraju večeri, ali i izazvali veliko oduševljenje u publici te doveli nastup do njegova vrhunca. Uz sve navedeno, još moram spomenuti Sašu Antića koji im se kao gost pridružio na pjesmi Kako stoje stvari te gostujuće instrumente, violinu i trubu, koji su uz ostatak benda odlično upotpunili ovu priču i donijeli joj dodatnu svježinu i neodoljiv šarm.

Sve u svemu, bio je to jedan odličan nastup, usudila bih se reći, gotovo svjetske kvalitete. Bravo Lara, bravo Bang Bang.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE