Worldwide stage nova je pozornica, a prvi najavljeni bend, ni više ni manje nego – Vatra!

Za sedmo izdanje pripremljena su i brojna iznenađenja te osvježenja pa će tako Poljud će od ove godine, krasiti potpuno nova pozornica imena Worldwide Stage. Kao što i samo ime govori, u tri će dana ugostiti izvođače iz nekoliko svjetskih glazbenih središta, a hrvatsku će, sasvim neočekivano, predstaviti i poznata pop-rock grupa Vatra koja će se, na čelu s frontmanom Ivanom Dečakom, pojaviti u dosad neviđenom ruhu i zvuku. 

„Često volimo koketirati s elektronskim zvukom, a kako oduvijek volimo pomicati granice, spremno smo prihvatili ovaj veliki izazov. Festival ULTRA Europe me oduševljava od prve godine i bit će nam zaista zadovoljstvo predstaviti neke od naših najvećih hitova u jednom potpuno novom ruhu, uz pratnju dva odlična mlada DJ-a. Ovo je za nas posebna godina, u kojoj obilježavamo dvadeset godina djelovanja na domaćoj sceni, a raduje nas da ćemo tako veliki broj proslaviti na jednoj od najpoznatijih glazbenih pozornica na Poljudu i to kao prvi hrvatski bend koji je dobio takvu priliku. Želimo poručiti svim našim fanovima da se vraćamo u Split, na Poljud, i da ćemo spremno istrčati na stadion te vjerujem, zabiti koji gol i pobijediti!“, izjavio je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra.

Jedinstveni destinacijski glazbeni festival nedavno je objavio ime prvog izvođača što je izazvalo euforiju među obožavateljima diljem svijeta. Swedish House Mafia potvrdila je da će zatvoriti festival u nedjelju, a ovo je najjače glazbeno ime i najveće pojačanje u povijesti festivala. No, hrvatske će posjetitelje dodatno obradovati informacija da će u utorak, 4. ožujka u prodaju biti puštene nikada povoljnije regionalne ulaznice. Naime, moći će ih se kupiti putem sustava Ticketshop po cijeni od 750 kuna ali se prije toga potrebno registrirati na službenoj stanici.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE