Jedno od mjesta na kojima su zabilježili najviše nastupa, od kojih su mnogi bili rasprodani, za nadolazeći vikend bit će domaćin pravom rock tulumu. 

Riječki Jonathan vraća se u kultni zagrebački klub Sax! u petak 1. i subotu 2. ožujka na dva nastupa uoči odlaska na američku turneju.

Klub u Palmotićevoj ulici jedno je od mjesta na kojima su Jonathan zabilježili najviše nastupa, od kojih su mnogi bili rasprodani. Nakon odlične svirke na 14. Pozitivnom koncertu gdje su, uz Editorse, bili highlight prve večeri bend se odlučio na još jedan intimniji susret sa zagrebačkom publikom. Koncerti će se dogoditi neposredno prije odlaska u SAD gdje će Jonathan odsvirati turneju od desetak stanica, među kojima se već ističu nastupi na uglednom SXSW festivalu u Austinu.


Protekla godina je bila sjajna za Jonathane koji su objavili aktualni album “To Hold”, a odmah po izlasku uhvatio odlične kritike, te se našao na popisima najboljih godišnjih izdanja u Hrvatskoj i regiji. Mediji još jednom potvrđuju kvalitetu njihove glazbe i navode da je Jonathan od samih početaka svjetski bend u rangu velikana. Singl “I Never Meant To Be There” našao se na popisu najboljih pjesama godine, a osvojio je i prvu nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off za Pjesmu godine.

Još jedan dokaz kvalitete benda i početak ekspanzije na nove teritorije je prva sjevernoamerička turneja u ožujku u sklopu koje će Jonathan upisati devet nastupa u šest saveznih država, no prije toga u intimnoj atmosferi Saxa zasvirat će pred zagrebačkom publikom.

Za svaki od nastupa u prodaji se nalazi limitiran broj od 300 ulaznica, po cijeni od 60 kn u pretprodaji, odnosno 80 kn na dan koncerta. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web stranicama kluba www.sax-zg.hr

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE