Sinoć su fantastični Goran Bare i Majke nastupili u dupkom punom Saxu te zadovoljili mnoge gladne uši.

U moru sinoćnje koncertne ponude, krenuvši od grupe Ischariotzcky koja je u Tvornici Kulture održala promociju debitantskog albuma „Recovery“ do Dinamovog proljeća u Domu Sportova na kojem su nastupili Jura Stublić & Film, Tram 11, Kawasaki 3P i Šank, ja sam ipak odlučila poći na Bareta u Sax. S obzirom da je koncert bio rasprodan čak dva tjedna ranije, publika željna njihove glazbe već je pri samom otvaranju ugodno popunila klub, a mjesta u prvom redu odmah su bila zauzeta.

Lea Brečak

Veoma dobro raspoložen, naoružan pićem u ruci, Bare je stupio na pozornicu, pozdravio sve u publici te je započela prva pjesma večeri – Vrijeme je da se krene. Uslijedile su Ljubav krvari, To nije igra te Fantastična vatra, nakon čega se Bare malo pogubio. Kleknuo je na pod i počeo kopati po tekstovima pjesama koji su se tamo našli kao maleni šalabahter. Na podu se nalazila i set lista za koju se ispostavilo da je nebitna. Naime pjesme je izvodio kako mu je došlo, kako bi se sjetio… Od onih dvadesetak s popisa izveli su tek nešto više od pola. No, bilo kako bilo, izveli su ih energično, moćno te su tako uspjeli zadovoljiti sve u publici.

Lea Brečak

U jednom trenutnu, nošen žarom glazbe, Bare je čak otkopčao hlače te ih na trenutak i sasvim svukao. Ovaj čin samo je dobro nasmijao publiku i podigao cijelu atmosferu, a on je do kraja koncerta ostao otpčanih hlača. Malo je puzao po podu, malo se njihao u zraku, da bi na kraju sjeo i odmorio.

Iako je nastup trajao nešto više od sat vremena, sve je prošlo zaista brzo. Uz njega su se sinoć na pozornici našli i Kruno Domaćinović, Davor Rodik, Mario Rašić te Alen Tibljaš koji su nam svojom svirkom priuštili večer odlične glazbe i ispunili sva očekivanja. Bravo dečki, bravo Bare!

Lea Brečak

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE