Udruga članova Dinamo – to smo mi predstavlja niz kulturnih događanja pod nazivom “Dinamovo proljeće”.

Izložba “Dinamovo proljeće”

Od 09. do 19. veljače, u suradnji s dva (po)najveća kolekcionara Dinama, građani mogu besplatno posjetiti izložbu povijesno vrijednih Dinamovih eksponata. Izložba se nalazi u Galeriji Kranjčar na Kaptolu, a otvorena je svakim radnim danom od 11 do 19 sati i subotom od 11 do 14 sati.

Projekcija filma “Dinamovo proljeće – 20 godina poslije”

Projekcija filma održat će se 18. veljače u kinu Europa u 17 sati. Ulaz je slobodan, a ulaznice se mogu preuzeti na blagajni kina do ispunjenja kapaciteta dvorane.

Koncert “Dinamovo proljeće”

Vrhunac događanja zatvara se velikim koncertom koji će se održati u subotu, 23. veljače u zagrebačkom Domu sportova gdje će nastupiti Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 25. siječnja po early bird cijeni od 50 kn koja će vrijediti do 3. veljače. Od ponedjeljka 4.2. za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na sam dan koncerta 70 kn.

Službena prodajna mjesta su svi Vivas Barovi, Bar & Club History (Tkalčićeva 68), Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37), Mali Medo (Tkalčićeva 36), Pivnica Medvedgrad (Ilica 49), Fakin Craft Bar (Vukovarska 68), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE