Najzagrebačkiji reper Stoka nastupit će 12. travnja u Vintage Industrialu.

Nakon niza zapaženih i rasprodanih koncerata te spektakla u Domu sportova s Neredom, Stoka se vraća na inicijalno mjesto gdje je prije nešto više od godinu dana održao upečatljiv, ujedno i prvi nastup koji je tada označio njegov veliki povratak na scenu.

Najavljen kao Incident u Savskoj 160, koncert će zaokružiti priču oko svega na što je stavio pečat ‘incident’. Spomenuta poštapalica korištena kao svojevrsni zaštitni znak prerasla je u pravi projekt. Upravo po njoj nazvan je i posljednji singl, prvi s nadolazećeg albuma čiji je izlazak zakazan pred ljeto. Pod istim imenom pokrenuo je i vlastiti web shop, a od idućeg tjedna kreće i Incident talk show gdje će jednom tjedno na Youtube kanalu u goste dovoditi poznate i zanimljive ličnosti.

Povratak u Vintage naslanja se na Stokine iskrene emocije vezane uz ovaj klub u kojem na koncertima uživa poseban odnos s publikom. Ideja za samostalnim nastupom nastala je iz vidno snažne želje publike za rapom koji posljednjih godina drži čvrst trend na ovim prostorima.

Marin Ivanović Stoka proboj i slavu na rap teritoriju stekao je još krajem 90ih uz Marka Lasića Nereda s kojim je djelovao u formi dua Nered & Stoka. Nakon zajedničkog albuma ‘Spremni za rat’ (1999.), uslijedili su solo albumi ‘Stole’ (2003.), ‘Kravlje ludilo’ (2006.), ‘Pogodi ‘ko se beko’ (2010.), ‘ZG Gangsta’ ( 2014.) te posljednje album izdanje ‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’ (2017.). Uzletu karijere svakako je doprinijela i još uvijek aktualna hit kazališna monodrama.

Prije Stoke, kao support će nastupiti intrigantni Geralt iz Rivije (GIR), jedan od najneobičnijih MC-eva čiji je stil smatran među najkompleksnijima u Hrvatskoj.

Ulaznice
Ulaznice za koncert u pretprodaji će se moći kupiti po cijeni od 50 kn u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrialu (Savska 160), dok će na dan koncerta na ulazu biti po 65 kn. Koncert organizira Dostava Zvuka.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE