Povratak trance žanra u Zagreb na velika vrata.

Prošlogodišnji nastup Paul Van Dyka u zagrebačkom Boogaloo-u pod organizacijom Legendary Festivala polučio je nevjerojatan uspjeh i posjećenost, stoga je za očekivati bilo kako nas čeka i novo izdanje u 2019.godini. Organizatori su se i ovoga puta iskazali u veličini dovedenih imena stoga nam 26. travnja u posjet dolazi njemački trance velikan Markus Schulz.

Sa nastupima u svim najvećim svjetskim festivalima i pozornicama poput Transmission, Tomorrowland, Ultra, Electric ZOO festival, i pod nekoliko različitih aliasa (Dakota, New World Punx) kojima izražava širok glazbeni izričaj, Markus Schulz donosi svoju energiju i u zagrebački klub Boogaloo.

Da se cijela večer ne bi svodila na nastup Schulza, Legendary Festival osigurao je i kvalitetnu postavu za zagrijavanje. Alex M.O.R.P.H. njemački je trance producent sa nekoliko zapaženih nastupa na ASOT pozornicama diljem svijeta, a društvo će mu back-to-back praviti Woody van Eyden.

Davey Asprey britanski je producent koji je nedavno potpisao za Arminov Armada label sa nekoliko kolaboracija sa spomenutim trance velikanom. Poveznicu Njemačke i Hrvatske donijet će Corti Organ, producent hrvatsko – njemačkih korijena koji će zagrebačkoj publici uživo odsvirat svoju simpatično nazvanu pjesmu – Zagreb. Dodatnu podršku izvođačima pružit će i GXD i Pascal Sander.

U prodaji su trenutačno regularne karte po cijeni od 130 kuna, a može ih se kupiti preko sustava Entrio ili na prodajnim mjestima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE