Novo izdanje najopuštenijeg ljetnog festivala, 12. Ferragosto Jam, objavio je nova glazbena imena.

Ferragosto Jam za svoje 12. izdanje najavljuje 50-ak izvođača, a uz već najavljene Letu štuke, Bareta & Majke, Vojka V, Nipplepeople, M.O.R.T., Sfumato, Ogenj i Ischariotzcky, imena koja se pridružuju su folk punkeri Brkovi, bosanskohercegovački reperi Helem nejse, Mrle i Ivanka Mazurkijević kroz projekt Mr. Lee & Ivanesky, najveće rock iznenađenje prošle godine Rezerve te bjelovarski progresivci Them Moose Rush.

Najveći hrvatski festival s lineupom baziranim na domaćim izvođačima, od 2. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru ponovo će postati epicentar ljetne zabave tisućama mladih iz cijele regije.

Ulaznice
U ponudi su festivalske ulaznice od 125 kuna za sve dane festivala. Po toj cijeni dostupne su putem Entrio sustava. Službeni event pogledajte OVDJE.

Od svojih početaka Ferragosto JAM usmjeren je na rock, punk, hip hop i srodne žanrove regionalne alternativne i mainstream scene. Akustične svirke tijekom dana, roštiljanje, kupanje i sportske aktivnosti te večernji nastupi raznovrsnih glazbenih imena na nekoliko pozornica prometnuli su Ferragosto u jakog i jedinstvenog igrača na mapi mnogobrojnih festivala u regiji. Ferragosto JAM organizira Dostava Zvuka.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE