Melodični hardkoraši Ignite, miljenici svjetske i naše HC/punk/rock publike nakon četiri godine vraćaju se 31. siječnja u Vintage Industrial Bar.

Dolaze iz Orange Countyja u Kaliforniji a formirani su 1993. Prvi veliki uspjeh na sceni bilježe 2000. godine kada su izdali album A Place Called Home na kojem su obradili sva za njih goruća pitanja. Ta pitanja odnose se na aktivistički karakter benda koji je zahvaljujući svojoj angažiranosti tijekom karijere podržao nekoliko organizacija koje brinu za okoliš poput ‘Earth First’, ‘Doctors Wtihout Borders’, ‘Sea Shepherd’ i ‘Pacifik Wildlife’.

Ključni kotačić Igniteove snage i žestokog rock zvuka je Zoltán ‘Zoli’ Téglás, frontmen mađarskih korijena, čovjek čvrstih stavova, pjevač, autor i producent čija je biografija upotpunjena suradnjama sa sjajnim bendovima poput The Misfits, Motorhead i Pennywise. Tijekom karijere, Ignite je izbacio brojne singlove, demo snimke i albume od kojih je svakako najistaknutiji Our Darkest Days objavljen 2006. godine, a po prvi puta u Hrvatskoj predstavit će svoj novi album, A War Against You, objavljen 2016. godine.

Podršku će im pružiti naši lokalni melodični hardcore band SHIN. SHIN je nastao 2013. godine a sastavljen je od članova rodom i brojem iz Zagreba, Karlovca i Siska. Iza sebe imaju dva izdanja: album Running Sick iz 2014. i EP Metamorphosis iz 2016. U kratko vrijeme bend je odsvirao brojne koncerte na domaćoj i stranoj sceni i stekao simpatije publike.

Koncert počinje u 21:30 sati a karte u pretprodaji možete nabaviti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu po cijeni od 70kn ili na ulazu po cijeni od 90kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE