Riječki sastav Let 3 predstavili su novu verziju pjesme “Golub Dinko” objavljene 2000. godine, promjenjivši ime u “Golub Vaso”.

Sve je to dodatno začinjeno, osim promjene u aranžmanu, duetom sa Sinišom Vucom, koji nije dugo oklijevao na pristanak suradnje s riječkim rockerima, kao i s marriachima El Combo. Let 3 je ovom vlastitom preradom najavio 4. izdanje manifestacije AntiValentinovo, koje će se održati 8. i 9. veljače u Boćarskom domu.

Spot je snimljen u prostorijama društvenog doma Donji Golubovići,  sudjelovali su i mještani Gornjih Golubovića, a dio spota snimljen je i u mesnici koja simbolizira društvo koje jede svoju djecu i na kraju samo sebe. Režiju spota potpisuje Šimun Šitum, a svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Spot je režirao Šimun Šitum, snimala je Glorija Lizde, montirao Sandro Baraba, a prodirao je Kino Klub Split. Za kostime je zaslužna Maja Golem.

Ulaznice za AntiValentinovo #4 su dostupne u sljedećim varijantama: jedna osoba – jedan dan – 90 kuna | jedna osoba – festivalska – 160 kuna; dvije osobe – jedan dan – 160 kuna | dvije osobe – festivalska – 300 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE