Frank Carter and the Rattlesnakes vraćaju se s trećim izdanjem nazvanim “End Of Suffering” koji će biti objavljen 3. svibnja. Hrvatska publika imat će ga prilike čuti uživo 28. ožujka na nastupu u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Snimljen u svega šest mjeseci tijekom toplinskog udara koji je poharao London prošlog ljeta, End Of Suffering nazvan je prema budističkom terminu za prosvjetljenje. To je ujedno i zvuk benda koji ulazi u potpuno novo carstvo osjetila, 40-minuti rock’n’rollercoaster složen od moćnih bangera, emotivnih balada i grunge uspavanki te protkan iskrenim i moćnim tekstovima.

Na albumu se kao gost pojavljuje i veliki Tom Morello u pjesmi “Tyrant Lizard King”. On i Frank sreli su se na Resurrection Festivalu u Španjolskoj gdje su zajedno izveli RATM klasik “Killing In The Name Of” ispred 40.000 obožavatelja.

Fanovska pretprodaja ulaznica po cijeni od 100 kuna kreće 18. siječnja u 10:00, a možete ih kupiti ovdje. Regularna prodaja, također po cijeni od 100 kuna, krenut će u ponedjeljak, 21. siječnja. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 120 kuna.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
• Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
• Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
www.entrio.hr

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE