Punk rock bend Čovek bez sluha (ČBS) objavio je 28. studenog 2018. godine, na CD-u i digitalnim platformama, novi album ‘Stanimo u gard’.

“‘Stanimo u gard” je album koji sa sobom donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila. Kolege i ostali kompetentni ljudi iz posla koji su već preslušali album kažu da je ovo vrlo logična i nadasve pogođena nadogradnja ranijeg ČBS-a, zbog koga smo na prvom mestu i stekli fan bazu”, kaže frontmen Miki Radojević.

Službeno predstavljanje novog albuma “Stanimo u gard” održat će se 17. siječnja u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) s početkom u 18:00 sati.

Prisutnima će se obratiti Miki Radojević (Čovek bez sluha) te Zoran Vulović Vule (label Long Play, Arsenal Fest) uz goste iznenađenja. Najavljena je povoljnija prodaja albuma i Mikijev kraći live akustični set kao najava nastupa ČBS na Ferragosto Winter JAM-u zakazana za 18. siječnja u Vintage Industrialu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE