Danas su objavljena preostala dva velika headlinera prvog festivalskog AntiValentinova, a odlična vijest je da u Boćarski dom stižu Elemental i Kojoti. 

Ekipa Elementala nedavno je obilježila puna dva desetljeća na domaćoj glazbenoj sceni uz presjek svojih najznačajnijih hitova, a selektirana lista pjesama iz njihovog velikog opusa sigurno će rasplesati sveprisutne i početkom veljače.

Kojoti, autori hitova kao što su “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Halucinacija”, “Izgubljen u svemiru” ili “Razuzdan i lud” stat će uz bok kolegama i prijateljima glazbenicima. Generacije su uz njih odrastale, a sada su na red došle i neke nove, kojima će se Kojoti uvući pod kožu ne samo starim hitovima nego i novim materijalima koji nas uskoro očekuju.

Za žestoki start AntiValentinova #4 pobrinut će se tročlani zagrebački horror pop-punk bend Saučešće! Matija, Perica i Filip zajedno sviraju od 2012., a vjerna ih publika već dobro poznaje kroz Frakturu mozga (Matija), Mašinka (Perica) i Pičke vrište (Filip).

Pretprodaja ulaznica traje do 20. siječnja 2019. po sljedećim cijenama:

Jedna osoba – jedan dan – 80 kuna // jedna osoba – festivalska – 140 kuna

Dvije osobe – jedan dan – 140 kuna // dvije osobe – festivalska – 260 kuna

Službena prodajna mjesta: Dallas Records, Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka, entrio.hr

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE