Velikogorički rock bend Mel Camino predstavlja pjesmu “Vidova”, peti singl s albuma “Kad? Sad!”. Autor glazbe je Vid Križanić, tekst je napisao Zlatko Majsec, aranžman su napravili Viktor Grabar, Zoran Smoljanović i Tomislav Tonković, a glazbenu produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

Zlatko Majsec, vokal, gitarist i frontmen Mel Camina, kaže: “Pjesmu “Vidova” ljudi koji prate rad benda na koncertima najčešće s nama uglas pjevaju zbog izrazito pamtljivog refrena, a i zato što im se, očito, sviđaju i njezini ostali dijelovi. Često me pitaju zašto je već prije nismo poslali kao singl, pretpostavljam zato što smo pomalo blesavi. Pjesma govori o nemogućnosti kidanja veza s vlastitom ljubavnom prošlošću, zbog čega prosječni domaći čovjek postaje skloniji alkoholu, depresiji i drugim životnim “veseljima”.

U Režiji Mislava Muretića snimljen je neobičan, originalan i pomalo spirituistički spot. U njemu se, osim članova benda koji se grle, tuku, sviraju, druže i spavaju (ne skupa), pojavljuje i duh nepoznate djevojke. Bacite oko, uho i pokoje šesto čulo na pjesmu, poručuju iz Mel Camina.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE