Božićno Rokanje u organizaciji udruge Pauk Orahovica prošle je godine preraslo u dvodnevnu manifestaciju i to kao pravi mali zimski glazbeni festival u srcu Slavonije. Stoga, i ove će godine pripremati dvodnevno rokanje, 21. i 22. prosinca s početkom od 21 sat u Clubu Blues u Orahovici.

U petak, 21. prosinca nastupat će reper Vojko V te kao predgrupa Retfatlanta iz Osijeka, dok će electro podij zagrijavati DJ Dr. Log, DJ Moz i DJ eMBee. U subotu, 22. prosinca dolaze kao predgrupa The Muddy Breakdown iz Slatine i beogradski Repetitor, a na electro podiju je ista ekipa kao i prethodne večeri.

Festival je koncipiran na dva podija i to glavnog B1 na kojemu nastupaju bendovi i B2 – electro stagea na kojemu će istovremeno atmosferu podizati DJ-i.

Pretprodaja ulaznica kreće 23. studenog, a cijena jednodnevne ulaznice je 40 kuna, dok će se za festivalsku morati izdvojiti 60 kuna. Na dan koncerta cijena raste za 10 kuna (dnevna), odnosno 20 kuna (festivalska). Ulaznice možete kupiti u samom klubu i na još nekoliko lokacija u Slavoniji: Club Blues Orahovica, Caffe Bar Štedna Virovitica, Caffe Bar Prijašin 2 Slatina, BeerGarden Našice i Barcelona Pub Osijek

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE