Sljedeći utorak, 4. prosinca u Tvornicu kulture stižu Alestorm i Skálmöld.

U sklopu svoje Skalstorm turneje, škotski “pirate metal” bend Alestorm i islandski viking-folk metal bend Skálmöld stižu u zagrebačku Tvornicu Kuture. Alestorm je već održao jedan samostalni rasprodani koncert pred zagrebačkom publikom, dok je Skálmöld prije 5 godina nastupio u klubu Močvara.

Alestorm je sa radom započeo sada već davne 2004. godine, a zbog korištenja piratskih tema u svojoj glazbi i nastupima, mnogi su ih svrstali u jedinstvenu kategoriju pirate metal. Prošle su godine izbacili novi album naziva No Grave But the Sea, kojega će u utorak 4. prosinca predstaviti domaćoj publici u Tvornici Kulture. Skálmöld je još jedan fantastičan bend sa Islanda, a kombiniranjem islandske folk glazbe i metala postali su jedan od poznatijih islandskih bendova. Ove godine su izbacili novi album naziva Sorgir kojega će predstaviti našoj publici zajedno sa starijim hitovima.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 140 kuna, dok će na dan nastupa cijena biti 170 kuna. Ulaznice u pretprodaji se mogu naći u Dirty Old Shopu, glazbenoj knjižari Rockmark te preko sistema Entrio.hr

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE