Elektro akustik grupa Detour najavljuje goste sa domaće urbane pop scene, s kojima će dijeliti pozornicu na njihovom najvećem i najvažnijem koncertu u dosadašnjoj karijeri, koji će se održati 8. prosinca u Domu sportova.

Zagrebačkoj publici predstavit će nove skladbe s nadolazećeg petog studijskog albuma Tourdetour čiji se izlazak očekuje tijekom idućeg tjedna.

Uz drage prijatelje i kolege Aljošu i Tonku iz grupe Pavel, od gostiju su pozvani grupa Headoneast čiji je član i autor Aleksandar Ljiljak poznat još iz doba djelovanja u grupi Yammat, a vjerujemo kako će posebnu pažnju te večeri pobuditi i gostovanje grupe Nipplepeople. Prije izlaska Detoura zagrebačka publika će kroz polusatni koncertni nastup imati priliku upoznati beogradsku grupu Ničim izazvan koja već nekoliko godina drži vrhove pozicija radijskog etera u susjedstvu.

O samom koncertu frontman ove Porinima nagrađivane grupe, Nenad Borgudan kaže: ‘Jako smo uzbuđeni i nabrijani za sam koncert koji nam je i najveći u ovih 12 godina djelovanja. Potrudit ćemo se da publika kroz naše pjesme tijekom puna dva sata otputuje na neko svoje putovanje, a tome će sigurno pridonijeti i posebno pripremljen vizualni segment koncerta. Probe su u tijeku, gosti su zanimljivi tako da 08.12. možete očekivati pravi spektakl, dobra uvertira i zagrijavanje za predstojeće blagdane’.

Foto: Mare Milin

Ulaznice po cijeni od 90 kuna mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: Eventim.hr, Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Records, Dallas Music Shop Rijeka.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE