U sklopu Park Sessiona dvojac iz The Soundseta javnosti je predstavio jednu od svojih autorskih pjesama naziva „Final hour“

The Soundset je vizija u nastanku! Presjek žanrova, sjecište emocija, raskrižje na glazbenom putu koji ne želi biti ograničen, nema definirano odredište. Pjesme su inspirirane životnim događajima, srećom i tugom, svakodnevicom koja ostavlja svoj trag te definira nas same. Svaka pjesma je emocija kao svojevrsni umjetnički unikat koji je, vjerujemo, nastao s razlogom. Ona je ovdje da nas utješiti, oraspoloži, da se poistovjetimo s njom i osjetimo, jednostavno osjetimo što nam ona želi reći. Iza cijele priče, tekstova i glazbe, stoji Dario Pek , a od nedavno mu se na drugoj gitari pridružila i Martina Huzanić.

Za sve one koji još nisu upoznati s ovim projekt valja spomenuti da su „Park Sessions“ akustične svirke na raznim lokacijama. Prije su to bili samo parkovi, sada su što različitije i zanimljivije lokacije. Ideja je promovirati glazbenike (mlade, stare, afirmirane, neafirmirane..). Javiti se može tko god želi. Zanimljive ideje, komentari, prijedlozi bendova, kantautora, ili bilo čega, su dobro došle.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE