Kolege s glazbenog portala terapija.net slave 17. godinu postojanja u zagrebačkom klubu Medika.

U petak, 23. studenog s početkom u 21 sat, džepni e-zine terapija.net organizira koncert povodom 17. rođendana djelovanja portala, uz glazbeni program kojeg čine punk-blues duo Marko i Darko, garage punk trojac The Celetoids, blueseri Jinho Jinza, zagrebački avangardi Brujači te grupa S kim ja radim, koju istovremeno čine i neki od članova portala.

Marko i Darko

Prljavi punk-blues duo koji već godinama demolira zagrebačke klubove eksplozijama minimalističke sirovosti. Ljudi sviraju kao mahniti, neviđeno nešto. Nije im baš puno stalo do toga da snime album, sve su karte bacili na live udare. Posvjedočite stoga toj demonstraciji sile, nema vam druge.

The Celetoids

Omiljeni neurotični garage punk trojac opet u Medici nakon ravno godinu dana pauze. Doza novosti s one strane normalnog, rođendanski poklon zapakiran u vrlo neobičnu i sumnjivu čahuru. U svjećice pušemo tek kad oni odsviraju svoje, jer ne želimo ih slušati u mraku.

Jinho Jinza

S one strane Mure nam pristižu ovi uvaženi gosti. Riječ je o bendu koji svoje blues korijene obogaćuje stonerom i noiseom, kao i uplivima garažnog rocka i punka. U ostalim su im vijestima od prekmurske gibanice draže palačinke. Ove godine izdali odličan album prvijenac, ovom prilikom premijerno sviraju te stvarčine u Zagrebu.

Brujači

Potekli iz slavne loze zagrebačke avangarde, Brujači su ono dijete koje je dovoljno ubrojivo da ga ta poremećena familija šalje na rođendanske proslave. S nama su već feštali na istom mjestu 2012., ali sada zvuče još bolje, u što se najlakše možete uvjeriti kliknete li na link u nastavku:

S kim ja radim

Ako bi ikad postojala nekakva aplikacija za stvaranje virtualnih bendova, S kim ja radim bi bio ono što ispadne kad stisnete “neslušljivo smeće”. Članovi benda su ujedno i funkcioneri portala, što dakako objašnjava kako se ova preseravateljska splačina našla u ovako probranom društvu.

Upad se sastoji od donacija, a službeni event možete vidjeti OVDJE.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE