U četvrtak, 29. Studenog,  Kensington Lima koncertno se predstavlja u punokrvnoj bendovskoj rock’n’roll postavi kao gosti Svemira u zagrebačkom Saxu

Podsjetimo, Zvonko Radost u Saxu pokreće seriju koncerata na kojima će predstaviti izvođače regionalne scene. Prvi od takvih nastupa održati će Svemir, bend okupljen oko zagrebačke kantautorice Zvonke Obajdin.

U goste im, po prvi put u kompletnoj bendovskoj postavi, stiže Kensington Lima. Iza samog imena stoji glazbenik, multiinstrumentalist i autor Josip Radić. Ovaj ”bend” zapravo je njegov glazbeni alter ego s kojim je zaokružio sve svoje pjesme nastale unazad osamnaest godina. Pjesme je objedionio na  debitantskom albumu „May“ koji je oduševio i kritiku i publiku. Na njemu se nalazi 12 pjesama koje ćete moći poslušati u Saxu za nešto više od dva tjedna.

Od prve do zadnje stvari, jednostavno svaka pjesma sjeda na prvu, i tjera te na ponovno slušanje. Album je zapravo jedan od skrivenih dragulja domaće diskografije za ovu godinu. Svakako preporuka za slušanje u ove jesenske dane.“, napisao je naš Matej Vidranski u recenziji albuma.

Službeni događaj pronađite ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE