U subotu, 24.studenoga, u Hard Place po prvi puta stižu legendarni Goblini, a kao predgrupa nastupa karlovačka punk četvorka Tahijevi Kmetovi

Jedan od najutjecajnijih ex-yu punk bendova, čiju su karijeru obilježili brojni hitovi poput Cipjonka, Ima nas, eLeSDi se vraća kući, Anja volim te, U magnovenju, Voz i ostale, u sklopu mini europske turneje stiže i u Hard Place! Nastali 1992. godine u Šapcu, svoje korijene vuku iz karlovačkog banda Lorelai. Od prvog albuma „Goblini“  bend beskompromisno donosi sjajne tekstove i žestoku svirku. 2001.izdali su album “Re Contra“. Nakon turneje po Srbiji i Italiji odlučili su prestati sa radom te su u Zagrebu odsvirali svoj posljednji koncert.

Pauza je trajala do 2010. kada se ponovo okupljaju, izbacuju kompilaciju „Crno na belo“ i snimaju dokumentarac o svojoj karijeri. Sljedeće godine kreće velika povratnička ex-yu turneja koja je okrunjena 2013. godine albumom „Roba s greškom“. Sljedeće godine bend održava veliku promociju albuma, u beogradskoj Hali sportova, popraćenu brojnim gostima poput Caneta i Antona (Partibrejkersi), Nemanje Kojića (Kojoti), Popa (Atheist Rap) i mnogih drugih. Na promociji je bilo preko 4000 posjetitelja što ukazuje na to da su Goblini bili i ostali najveći srpski punk rock band!

Ulaznice su u pretprodaji po 65 kn. Možete ih nabaviti u Hard Placeu, Rockmarku, Dirty Old Shopu i online putementrio.hr. Na dan koncerta cijena će biti 90 kn.  

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE