Osječki reper sa zagrebačkom adresom, Stjepko Galović puno poznatiji kao Kandžija, početkom lipnja ove godine objavio je samostalni album Beton, a sada je najavio i jesensku mini-turneju po zemlji u svrhu promocije izdanja.

Tako su najavljeni datumi za četiri njegova koncerta koji će se održati u studenome.

Prvo će Kandžija 3. studenog nastupiti u Vinkovcima. Mjesto radnje je blues/rock bar Hendrix, a predizvođač Kandžiji je domaća uzdanica Siky. Upad na koncert je besplatan. Link za službeni događaj dostupan je klikom OVDJE.

Zatim slijedi nastup na domaćem terenu, u osječkom EXIT-u. Datum je 17. studeni, a warm-up akt bit će trap grupa Retfatlanta. Upad je 35 u pretprodaji i 50 na dan koncerta. Svi ostali detalji dostupni su klikom OVDJE.

Entourage se potom seli malo sjevernije, u Čakovec. U klubu Prostor udruge CeZam, 23. studenog, Kandžija će održati koncert na kojem će prije njega repati našički reper i jedan od istaknutijih regionalnih battle repera, Spinoza. Ulaznica za ovaj koncert je 50 u pretprodaji te 60 na dan koncerta. Za službeni događaj, kliknite OVDJE.

I na koncu, dan kasnije, 24.11. Kandžija će nastupiti u zagrebačkom KSET-u, gdje mu je ponovno podrška Spinoza, a cijena upada za ovaj koncert iznosi 40 u pretprodaji i 60 na dan koncerta. Za detalje u vezi ovog događaja, kliknite OVDJE.

Osim toga, nedavno je objavio spot za pjesmu Trube, koji usputno prenosimo dolje:

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE